A3 Profil & Promotion AB är ett växande profil- och presentreklam företag. Vi har flera års erfarenhet av profil- och presentartiklar. Från vårt kontor i Täby servar vi kunder runt om i landet. Det ska vara tryggt, snabbt och enkelt att handla av oss och vi är måna om att hålla en hög servicenivå. Vi hjälper er med idéer och design och val av profil- och presentartiklar.
Vi har upplåtelsen att tillverka och sälja ett unikt sortiment av nydesignade produkter med Berså-dekoren av Stig Lindberg (1916-1982). Berså hör till Gustavsbergs mest kända dekorer och har varit en av porslinsfabrikens verkliga storsäljare. Idag är mönstret med de gröna bladen närmast en ikon för Stig Lindberg, Gustavsberg och Folkhemssverige. 2016 är också ”Stig Lindbergs året”. Hans 100-årsjubileum kommer att uppmärksammas både nationellt som internationellt.

Unika produkter

På A3 Profil & Promotion AB tar vi fram produkter och produktkategorier med era egna mönster och design. Tillsammans skapar vi det som passar just er. Vi har arbetat hårt för att ge möjligheter för mindre butiker, muséer, företag och föreningar genom att skapa egendesignade produkter och tillhandahålla överkomliga volymer.

Inspirerande

Vi på A3 Profil & Promotion AB ger dig inspiration att designa och utveckla de produkter som lyfter er butik eller ert företags/verksamhets marknadsstrategi.

Service

På A3 Profil & Promotion AB är vi tillgängliga, kunniga och professionella och ger snabba svar på era frågor. Vi strävar alltid efter att ge er den absolut bästa kundupplevelsen.

Konkurrenskraftigt pris och hög kvalitet

Våra priser är mycket konkurrenskraftiga och våra produkter håller hög kvalitet.

Miljöarbete

Hos A3 Profil & Promotion AB finner ni inte några resursslösande papperskataloger. Vi tar fram miljövänliga produkter och fraktlösningar när ni som kund önskar det.

Referenser

Vi har förmånen att arbeta med många framstående och inspirerande butiker, föreningar/idrottsklubbar och företag/verksamheter t.ex. Nobel museum, Fotografiska, Spårvägsmuseet, Tallink Silja, SL, Inredum och House of Hedda. Varmt välkommen du/ni också!